W poniedziałek 17 września odbył się trening z Kasią Dziurską i Emilianem Gankowskim. Cel był jeden: jak utrzymać zbudowaną formę i przygotować się do jesieni. Temat wspaniały!
Kasia Dziurska to mistrzyni świata w fitness i trenerka personalna oraz finalistka ostatniej edycji ,,Tańca z Gwiazdami’’. Jej partner Emilian Gankowski, to czynny zawodnik federacji Musclemania w Polsce i za granicą. W tym roku był bezkonkurencyjny, we wszystkich zawodach w których brał udział. Aktualnie przygotowuje się do kolejnych występów i jako jedyny Polak będzie reprezentował nasz kraj w Berlinie i Las Vegas.
Niebawem startują z kanałem na youtubie!
Kasia z Emilianem pokazali ćwiczenia, które pomogą zadbać o formę na nadchodzącą jesień! Po treningu był czas na indywidualne konsultacje i rozmowy. Gośćmi specjalnymi imprezy byli: Beata Tadla, Ewa Szabatin, Paulina Koziejowska.
Na imprezie pojawiły się sprawdzone produkty.
Firma SHARP to producent m.in inteligentnych oczyszczaczy i nawilżaczy powietrza z technologią Plasmacluster. Urządzenia wyróżnia maksymalna wydajność, inteligentna funkcjonalność, innowacyjne rozwiązania, cicha praca oraz fantastyczny design. Inteligentne oczyszczacze i nawilżacze powietrza marki SHARP są dystrybuowane w Polsce przez firmę Vestel.
Marwit – uznany polski producent zdrowych soków, zup i przekąsek,obecny na rynku już od 25 lat. Naturalne soki Marwit produkowane są z najwyższej jakości warzyw, pochodzących wyłącznie z polskich upraw. Świeże soki Marwit nie zawierają konserwantów i sztucznych barwników.
Miód Malina Witamina, to całkiem nowy koncept suplementów z mega dawkami witamin. Suplementy te są po pierwsze w syropie, ręcznie robione, surowe, niepasteryzowane, bez konserwantów, bez GMO, mają krótki termin ważności, a w składzie tylko i wyłącznie naturalne produkty z Polski (miód z Warmii, ekologiczne maliny). Ponieważ syropy stworzyła mama dla swojej czwórki dzieci, chciała żeby każdy składnik już sam z siebie leczył, ale też – co równie ważne, żeby one dzieciom smakowały. Dzisiaj możecie spróbować specjalnego napoju izotonicznego.
Oway jest pierwszą profesjonalną firmą trychologiczną na świecie i w Polsce, stosującą esencjonalne oleje, hydrolaty, składniki aktywne i czyste ekstrakty roślinne pochodzące z własnych organicznych i biodynamicznych upraw. Produkty Oway działają na włosy i skórę głowy , posiadają specjalne programy leczenia i pielęgnacji.
Orientana to polska marka kosmetyków naturalnych stworzonych na bazie roślin azjatyckich oraz w oparciu o wiedzę i kulturę Azji. Kosmetyki nie zawierają szkodliwej chemii oraz niedozwolonych substancji pochodzenia zwierzęcego, nie są testowane na zwierzętach. Orientana przygotowała dla Was dodatkową niespodziankę – stoisko gdzie można zapoznać się z produktami i odebrać dodatkowy prezent.
Marka Bi-es stworzyła linię zapachów NUMBERS COLLECTION przy, której tworzeniu jedną z inspiracji były portrety numerologiczne.
Twórcom NUMBER COLLECTION zależało aby każdy zapach miał swój unikalny kod DNA. Aby perfumy były odzwierciedleniem innej liczby… innego zbioru cech charakteru.
Dlatego właśnie jedne z nich są energetyczne i mocne jak numerologiczna 1 czy 3. Inne zaś delikatne i otulające jak 9. NUMBERS COLLECTION to unikalna kolekcja aż ośmiu zapachów dla kobiet i mężczyzn. Dla osób, które traktują perfumy jak dopełnienie swojej osobowości.
Ensoel Polska firma specjalizująca się w produkcji urządzeń elektronicznych do elektropunktury (EAV) o nazwie AM Scan.
Urządzenia przeznaczone są do testowania metodą Volla i Vega-test. Dodatkowo produkują aparaty emitujące częstotliwości rezonansowe według wynalazków min. Huldy Clark, Raymonda Rife’a, Boba Becka oraz wykonujące biorezonans pasywny, aktywny i ekspresowe skanowanie ciała człowieka.
Przygotowano również zdrowy catering – pyszne sałatki i sosy. Na bazie produktów Krasnystaw, Lazur i paluszków krabowych Surimi od Vici, które są niskokaloryczne i nie zawierają cholesterolu i z powodzeniem mogą zastąpić rybę czy mięso i są gotową przekąską.
Sałatka z PALUSZKÓW SURIMI od Vici
Składniki:
2 szt. awokado
1 mały ogórek świeży
1 papryczka chilli
1 małe mango
8 pomidorków koktajlowych
natka pietruszki do dekoracji
4 paluszki SURIMI od Vici
Przygotowanie:
Awokado dzielimy na połówki, odrobinę miąższu wyjmujemy łyżeczką, kroimy na kawałki i mieszamy z pozostałymi, pokrojonymi cienko składnikami.
Całość z powrotem umieszczamy w połówkach owocu, a na wierzch kładziemy PALUSZKI SURIMI od Vici.
Sos:
2 łyżki oliwy z oliwek
1 cytryna
2 limonki
łyżeczka musztardy
1 łyżka miodu
sól i pieprz do smaku
Składniki sosu mieszamy i polewamy wcześniej przyrządzone awokado.
Pasta z sera pleśniowego Lazur i jogurtu Krasnystaw
na bagietce
Składniki:
2 szt. świeżej bagietki
ser pleśniowy Lazur
4 szt. ogórków konserwowych
1 szt. jogurtu Krasnystaw
1 szt. awokado
4 łyżki prażonych pestek słonecznika
1 papryczka chilli
2 plasterki łososia wędzonego
natka pietruszki lub koperek do dekoracji
sól i pieprz do smaku
Przygotowanie:
Ser pleśniowy kroimy w drobną kostkę, dodajemy drobno posiekane ogórki konserwowe, łososia, awokado, posiekaną papryczkę chilli, uprażone pestki słonecznika i zalewamy jogurtem Krasnystaw. Całość rozdrabniamy widelcem
i układamy na wcześniej pokrojonej pod skosem bagietce. Ozdabiamy natką pietruszki lub koperkiem.
Pycha!
Wydarzenie zorganizował portal All About Life